CLUB

CLUB

Buencamino wandelclub werd opgericht op initiatief van Bart Baert.

Onder zijn leiding wordt 3-4 keer per maand een wandeling in groepsverband georganiseerd. Deze wandelingen variëren van 10 tot 15km, en vinden plaats in een straal van 40km rond Koksijde.

De wandelclub valt onder de wandelfederatie Wandelsport Vlaanderen (aansluitingsnummer 5533), die dan ook instaat voor verzekering tegen ongevallen tijdens de wandelingen.

Lidmaatschap kost €28 per jaar. Als lid ontvangt u bij inschrijving een Buencamino fleece, en 10% korting op elke aankoop in onze Buencamino winkel.

Organisator

Organisator

Buencamino oprichter Bart Baert is een fervente wandelaar. Hij legde reeds drie keer de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella af, en is tevens de eerste erkende mannelijke Tria© wandelcoach in België.

Na meer dan 30 jaar ervaring in de zakenwereld, opende Bart op 21 juni 2014 wandelwinkel Buencamino te Koksijde, met bijhorende wandelclub. Op 19 december van datzelfde jaar volgde een 2e winkel te Nieuwpoort.

Buencamino Koksijde sloot de deuren op 1 april 2017.

Buencamino

Buencamino

Wandelen is meer dan een hobby of passie. Het draagt bij tot een gelukkig leven.

Wandelen stimuleert niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook het mentale welzijn. Het houdt het lichaam in beweging en brengt de geest tot rust.

Wie regelmatig wandelt, werkt met elke stap aan de verbetering van zichzelf, en, bij uitbreiding, het leven.

Buen camino. Goede Tocht.

Buencamino in de pers

Trendy (Krant Van West-Vlaanderen), Zuid, 6 maart 2015

Buencamino in de pers

Goed Nieuws Magazine, Editie Westhoek, nr. 2, maart 2015

Libelle, editie 27 - 2 juli 2015